Web Analytics Made Easy - Statcounter

در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی بخش دالخانی رامسر مباحثی همچون اعطای تسهیلات کم بهره برای مهاجرت معکوس و واگذاری پارک جنگل دالخانی مطرح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، انوشیروان خلعتبری عصر امروز در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش دالخانی گفت: یکی از مطالبات چندین ساله مردم با توجه به وسعت روستایی در چهار دهستان و کمبود منابع سبب کندی خدمات رسانی شده بود که با راه اندازی بخش جدید دالخانی یکی از بزرگترین نیازهای مردم منطقه محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ساختمان بخشداری با انتخاب بخشدار و کمک و همراهی مردم راه اندازی شد که در بخش اول نیازمند مساعدت مالی جهت تکمیل بخشداری در بخش اتوماسیون هستیم که ۲۷ میلیون تومان هزینه دارد‌.

این مسئول تصریح کرد: شوراها و دهیاران با مشارکت در توسعه روستاها کوشا هستند و دهستان چهل شهیدان و جنت رودبار با پتانسیل های بالا و مشارکت پذیری مردم در کمک به مسئولین نقش بزرگی دارند.

خلعتبری با اشاره به گردشگر پذیری روستاها گفت: دهستان چهل شهیدان و جنت رودبار با وجود دالان طبیعی دالخانی امکانات پارک جنگلی دالخانی ناتمام بود و در مرحله مناقصه قرار دارد و وجود آبشار سیاسرت در این منطقه جهت ماندگاری گردشگران موثر است.

رئیس شورای بخش دالخانی با انتقاد از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها تصریح کرد: در روستاهای اربه کله و سرلیماک ۶۰۰ واحد مجوز ساخت دادند که باید در ابتدا تامین زیر ساخت در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: در استانداری مازندران تدابیری اندیشیده شود تا از ساخت و سازهای غیرمجاز پیشگیری شود تا رامسر از بافت سنتی خارج نشود. 

خلعتبری گفت: در مسیر مجوزهای بودم گردی پروسه زمان بر شده و در استحکام بنا با مشکل مواجه هستیم که میراث فرهنگی باید با سرعت عمل اقدام کند.

رئیس شورای اسلامی بخش دالخانی با بیان اینکه ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه بخش و روستا زیاد بوده و نیاز مند راهکار در این زمینه هستیم افزود: روستاهای ییلاقی با ساخت و سازهای غیرمجاز از حالت طبیعی خارج شده است.
خلعتبری گفت: مجوزهایی در خارج از بافت روستا صادر شده که جز تولید زباله هیچ عوایدی ندارد و سبب چالش در کار شوراها و دهیاران شده است.

وی گفت: تسهیلات کم بهره به روستائیان داده شود تا از مهاجرت معکوس پیشگیری شود چرا که آبادی روستاها سبب توسعه شهر می شود.

خلعتبری خاطر نشان کرد: ساختمان بخشداری از نظر استحکام بنا و نیروی انسانی با مشکل مواجه است.

وی با توجه به در پیش بودن فصل بارش خواستار اقدام در لایروبی رودخانه ها شد.

احمد علیزاده بخشدار دالخانی نیز با بیان اینکه رامسر از جمله محدود شهرستان ها بود که بصورت تک بخشی اداره میشد گفت: با پیگیری هایی که در حوزه تقسیمات کشوری انجام شد بخش جدید دالخانی جهت سهولت در خدمات رسانی و رسیدگی به امورات روستاها راه اندازی شد.

وی افزود: بخش دالخانی با دهستان های دالخانی و جنت رودبار با جمعیت ده هزار نفر به وسعت ۴۲۱ کیلومتر مربع از ظرفیت های مناسبی در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، کشاورزی و صنعتی برخوردار است.

بخشدار دالخانی تصریح کرد: اولین ظرفیت مهم منطقه مردمان صبور همراه همدل و مشارکت جو هستند که در روند تجهیز ساختمان بخشداری با حمایت های مادی و معنوی شان ما را یاری کردند.

علیزاده گفت: در حوزه گردشگری جنگل دالخانی با پارک جنگلی دالخانی، سد میجران و هنرمندان صنایع دستی که چادر شب بعنوان برند شهرستان معرفی شد فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: پارک جنگلی دالخانی در صورت تعیین تکلیف و برگزاری مزایده و واگذاری از ظرفیت بسیار مناسبی جهت اشتغال زایی و جذب گردشگران برخوردار است و وجود اقامتگاه های بوم گردی با طبیعت و بافت منطقه همخوانی دارد.

این مسئول ظرفیت های بخش کشاورزی را کشت گیاهان دارویی و سیاه ریشه عنوان کرد و افزود: توسعه طرح آبرسانی به روستاهای بالا دست در دستور کار قرار دارد و در سال آتی اعتبار خوبی در این حوزه تخصیص داده می شود.

بخشدار دالخانی خاطر نشان کرد: سورتینگ مرکبات، کارخانه های سبد سازی و تیرچه بلوک با استقرار صنایع تبدیلی در راستای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده ظرفیت بزرگ اقتصادی در این منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان

    به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان ملی زمین مسکن گفت: در شمال استان کرمان ۱۱۰ هزار نفر واجد شرایط و در جنوب استان هم ۳۷ هزار متقاضی واجد شرایط مسکن ملی  است
ملکی در جلسه شورای مسکن جنوب کرمان افزود: اگر الحاق زمین عقب بماند آماده سازی و ساخت هم عقب می ماند و الحاق ها باید از استان آغاز شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در مورد اختلاف نظرها در باره با زمین جیرفت، میراث برای ما مهم است اما کار کارشناسی باید در کوتاهترین زمان انجام شود و تکلیف یک زمین برای ما مشخص شود چون الحاق به اراضی شهری روندی طولانی دارد.

 وی افزود:کارهای زیادی در کشور در حوزه مسکن انجام شد، زمینی در ابتدای دولت برای الحاق شناسایی نشده بود اما تا این جای فعالیت دولت ۴۵ هزار هکتار زمین به محدوده شهرها الحاق شده است.

 ارسلان ملکی اعلام کرد: علاوه بر این، مراحل تصویب ۶۰ شهرک گذرانده شده است

نماینده شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: برای ساخت و ساز مسکن ملی در زمین ۲۱۶ هکتاری جیرفت که احتمال تاریخی بودن محوطه آن وجود دارد، عجله نشود.
ذبیح الله اعظمی افزود: آثار تاریخی میراث ما و آیندگان ما است و باید با حساسیت در مورد آن برخورد کنیم.
 وی با اشاره به اینکه باید مراقبت کنیم میراث ما از بین نرود یادآور شد: به دنبال ثبت جهانی مسجد و شهر قدیم جیرفت هستیم و نمی شود یک خشت جابجا کرد و اگر ببینند ساخت و ساز انجام شده ثبت جهانی تایید نمی شود.
وی ادامه داد: جیرفت شهر گرانی است و گاهی اجاره بها در برخی نقاط آن به سطح اجاره بهای تهران می رسد بنابراین انتظار داریم زودتر مشکلات زمین را حل کنید.
نماینده جیرفت و عنبرآباد افزود: طرح ساخت مجموعه ۱۸۰ هکتاری جیرفت هم با اینکه با دوران مسئولیت سه وزیر یکی شده است هنوز به نتیجه نرسیده است و بهانه گسل وجود دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان هم گفت: ۴۸ هزار ثبت نامی مسکن ملی داریم که ۳۷ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند.
ابراهیم امیری افزود: ساخت مسکن برای ۲۳ هزار نفر جمعیت در برنامه چهار ساله دولت برای جنوب کرمان بوده است.
وی ادامه داد: ابتدای طرح جوانی جمعیت تحویل زمین مناسب بود که با استقبال خوب مردم به صورت آپارتمانی از جیرفت شروع شد و ادامه آن را به صورت واحدهای ویلایی از کهنوج منوجان و فاریاب انجام دادیم.
وی اضافه کرد: ۲ هزار و ۶۱۰ قطعه زمین برای طرح نهضت ملی و جوانی جمعیت در ۱۴ شهر جنوب استان کرمان واگذار شده است.

امیری بیان کرد: در جنوب کرمان ۶ شهرستان زیر ۲۵ هزار نفر و ۲ شهرستان بالای ۵۰ هزار نفر است.

 

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه